Slagwerkdag 2018 spectaculair en divers!

Toegevoegd op: 20 maart 2018

Zondag 25 maart is in sporthal Strijp in Eindhoven een slagwerkdag voor en door slagwerkers. Niet een competitie maar een dag waarbij je andere slagwerkers kunt ontmoeten uit binnen- en buitenland maar waar ook diverse slagwerksectoren elkaar kunnen ontmoeten. Van drumset tot traditionele snare drum, van marimba tot en met High Tension Snare en van een drumset battle tot en met een volledige corps style drumline….en dat op 1 dag op 1 evenement.

Deze stijlen bijelkaar brengen is al een feest voor iedere slagwerker maar als daar ook nog nationale en internationale beroemdheden aan meewerken dan is het natuurlijk helemaal HET evenement waar je als slagwerker bij wilt zijn.
De line up van het evenement is als volgt:
Dom Famularo – Drumset
Tobias Messerschmidt – Marimba/Vibrafoon
Michael McIntosh – Arrangeur/Percussion specialist
Erik Albers – Drumset
Tyler Burr – Snare/Drumset
Daan Willemse – Traditional Snare Drum
European X – Corps Style Percussion drumline

Het programma is een mix van demonstraties en masterclasses waarbij er veel ruimte is het stellen van vragen en interactie. Daarnaast zijn er uiteraard diverse fabrikanten aanwezig om je te adviseren op het gebied van slagwerk en de eventuele benodigdheden zoals mallets, sticks etc.
Exposanten

Naast de masterclasses en Demonstraties zijn er ook diverse fabrikanten en standhouders die graag met je over hun producten uitleg willen geven of misschien wil je toch even wat uitproberen of even wat nieuwe stokken of toebehoren kopen. Je kunt in ieder gevall deze fabrikanten en leveranciers in het EXPO deel vinden:
D’Addario
Promark
Evans Drum Heads
Vancore Percussion Products BV
Tims Toms
The Marching Shop.com

De Slagwerkdag 2018 vindt plaats op
Zondag 25 maart van 11.00 tot 16.00 uur. De locatie is:
Sporthal Strijp
Rijstenweg 7, 5652 CG Eindhoven

De slagwerkdag wordt georganiseerd door D’Addario i.s.m. CGN en Percussive Arts Society International