Aspergeconcert Fanfare St. Cecilia Ubachsberg

Toegevoegd op: 20 maart 2018
Aspergeconcert Fanfare St. Cecilia Ubachsberg

Na een barre periode van kou, regen en grijze luchten is het altijd een verademing om het voorjaar te verwelkomen. Fanfare St. Cecilia uit Ubachsberg begroet het warme seizoen dit jaar met een ludieke spijs & muziekprimeur, waarin dé groente van het voorjaar de toon zet: het aspergeconcert op zaterdag 21 april (aanvang 18 uur).

Het aspergeconcert is een bijzonder programma, waarbij de bezoekers afwisselend kunnen genieten van fijne lentemuziek en een heerlijk 3-gangenmenu met asperges. Het spijs & muziekarrangement vindt plaats in de gezellige ambiance van Auberge de Rousch (Welten/Heerlen). Het menu bestaat uit een aspergecocktail, aspergesoep en een uitgebreid aspergebuffet voor de (gereduceerde) prijs van €25,- per persoon. De entree is gratis.

Als u dit speciale concert niet wilt missen, is het wellicht handig om vooraf alvast per email te reserveren via fanfare.ubachsberg@ziggo.nl of info@derousch.nl (kenmerk ‘Aspergeconcert’. Vermeld uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal deelnemers). U kunt ook telefonisch reserveren bij Auberge de Rousch, tel. 045 571 58 90.

Wanneer: zaterdag 21 april, vanaf 18:00 uur
Waar: Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17 te Heerlen
Entree: gratis, het (niet verplichte) 3 gangenmenu kost € 25,-
Meer info: www.fanfareubachsberg.nl of www.derousch.nl

Bron: persbericht Sint Cecilia Ubachsberg