Oranjeconcert 2018 met Excelsior Ermelo en Popkoor 4-us

Toegevoegd op: 10 april 2018

In 2018 viert Excelsior haar 125ste verjaardag. Om dat jubileum extra luister bij te zetten heeft Excelsior enkele aansprekende concerten geprogrammeerd. Een hiervan is het komende Oranjeconcert.

Geschiedenis
In de afgelopen 125 jaar heeft de vereniging veel meegemaakt. De geschiedenis van Excelsior is bijzonder en heeft in belangrijke mate bijgedragen aan het culturele leven voor de Ermelose samenleving gedurende de afgelopen 125 jaar. Deze periode is in beeld gebracht in een 'glossy' tijdschrift met de titel '125 jaar Excelsior Ermelo in woord en beeld' en wordt in het najaar gepubliceerd. Tijdens ons Oranjeconcert kunt u aangeven of u deze glossy wilt ontvangen tegen een voorintekenprijs. Heeft u nog foto's die niet in dit blad mogen ontbreken? Dan kunt u contact opnemen met info@excelsiorermelo.nl.
Oranjeconcert
Op 21 april 2018 geeft Harmonieorkest Excelsior Ermelo haar jaarlijkse Oranjeconcert in Theater de Dialoog te Ermelo. Dit jaar hebben we gekozen voor een samenwerking met Popkoor 4-us.
Samenwerking met popkoor
Popkoor 4-us bestaat sinds september 1999 en is ontstaan uit een schoolkoor. Dit popkoor brengt een gevarieerd programma, voornamelijk bestaande uit klassieke en moderne popsongs, waarvan enkele a-capella worden gezongen. Alle arrangementen zijn eigentijds en zelfgemaakt. Het koor staat onder leiding van Wim van Beek en telt momenteel 18 leden (dames) in leeftijd variërend van 16 tot 30 jaar.

Naast het programma dat elke vereniging presenteert is er ook een gezamenlijk programma. Hierin zullen Excelsior en Popkoor 4-us onder andere een Frank Boeijen selectie en Music van John Miles ten gehore brengen.

Indrukwekkend en ontroerend
Excelsior pakt dit Oranjeconcert uit met toepasselijke muziek waarin onze vrijheid centraal staat. Hoogtepunt hierin is de muzikale vertolking van het leven van Anne Frank, ondersteund met ontroerende filmbeelden. Kortom: een avond die u niet mag missen.
Toegang en kaarten
Kaarten voor deze voorstelling zijn nu reeds te bestellen bij de theaterkassa van de Dialoog: http://www.theaterdialoogermelo.nl/35.html. De toegang is €10,-- (kinderen tot 12 jaar half geld) inclusief gratis pauzedrankje. De aanvang van het concert is om 20.00 uur.

Tot ziens op 21 april!

Bron: persbericht Exelsior Ermelo