Voorjaarsconcert ‘Bazuin at the Movies’

Toegevoegd op: 11 april 2018

Zaterdag 21 april om 19.30 uur geeft Muziekvereniging de Bazuin een voorjaarsconcert. Dit is een jaarlijks evenement, maar uniek aan deze keer is dat er maar liefst zes orkesten optreden! De toegang is 7 euro, kinderen t/m 12 jaar betalen 4 euro. Het concert vindt plaats in ZIMIHC Theater Stefanus, aan de Braziliëdreef 2 in Utrecht.

Het thema van het concert is ‘Bazuin at the Movies’. De hele avond geniet u van bekende film melodieën. Dat laten het Beginnersorkest en de nieuwe tromelaars bij de tamboers horen. In beide orkesten spelen kinderen samen muziek die nog niet zo lang spelen. Voor sommigen wordt het hun eerste concert en ze hebben er zin in! In het Opleidingsorkest zitten muzikanten die al iets langer spelen en zij zullen het stuk van de film Lord of the Rings ten gehore brengen. Het tamboerkorps laat zich van zijn stoere kant zien met een eigen arrangement van ‘Pirates of the Caribean.’ Het concert wordt afgesloten door het harmonieorkest met o.a. bekende filmmuziek van ‘La Vita e Bella’ en ‘The Gotfather’. Tijdens de afterparty zal de nieuwe dweilband ‘De Domkoppen’ zorgen voor een feestje.

De Utrechtse Muziekvereniging De Bazuin is de oudste harmonievereniging in de stad Utrecht en telt momenteel ruim 100 leden. De Bazuin werd op 20 mei 1920 opgericht. Kijk voor meer informatie over de vereniging en de concerten op www.bazuinutrecht.nl.

Bron: De Bazuin Utrecht