Dinner in Blue: ’n muzikaal verrassingsdiner

Toegevoegd op: 29 april 2018
Dinner in Blue: ’n muzikaal verrassingsdiner

In navolging van het verbroederingsconcert “WOOD meets BRASS” in november 2016 organiseren Brassband St. Gerlach en Harmonie Kur-Kapel Falcobergia (beiden o.l.v. dirigent Leon Simons) op zondag 27 mei 2018 een uniek “Dinner in Blue”. De locatie voor deze gelegenheid wordt de speciaal ingerichte theaterzaal van de Polfermolen te Valkenburg.

Vanaf 16.00 uur wordt een compleet muzikaal en culinair – avondvullend - programma gebracht, met een prettige afwisseling van zang, muziek en lekker eten. Voor de culinaire invulling staat maître Marc Krux garant.

De presentatie van “Dinner in Blue“ is in handen van Dyanne Sleijpen, zangeres en bekend van L1. Naast de Brassband en de Harmonie zullen de Drumband Kur-Kapel (o.l.v. Jo Meijs), Close Harmony group All About Eve en Combogroep Henk Martens voor u optreden; zo zullen tussen de 4 dinner-gangen door vele muziekstijlen aan bod komen. Samen met diverse solisten en jeugdleden gaan zij u een onvergetelijke dag bezorgen.

De prijs voor dit Dinner in Blue is € 47,50 inclusief welkomstdrankje. Met diëten, allergieën e.d. wordt rekening gehouden.
Om deel te nemen aan deze unieke dag kunt u uw kaarten reserveren en menukeuzes doorgeven via de websites van Harmonie Kur-Kapel Falcobergia (www.harmonie-kurkapel-falcobergia.nl) en van Brassband St. Gerlach (www.brassband-st-gerlach.nl).

Liefhebbers die geen computer ter beschikking hebben, kunnen telefonisch contact opnemen met een van beide voorzitters: Frank Marx (06-53294746) resp. Kittie Huntjens (06-19917478).

Men kan zich inschrijven t/m maandag 14 mei.

Bron: persbericht Kur-Kapel Falcobergia