Orkest van Almelo maakt Twentse Lente compleet

Toegevoegd op: 08 mei 2018

Op zaterdag 26 mei geeft het Groot Orkest van het Orkest van Almelo een spetterend concert om 15.00 uur op de Koornmarkt in het centrum van Almelo tijdens het jaarlijkse festival Twentse Lente. De blokfluitgroepen komen het orkest een handje helpen om de Twentse Lente compleet te maken!

Het Orkest van Almelo (OvA) is een frisse, bloeiende muziekvereniging die zich sterk richt op jeugd, variatie en vernieuwing. De vereniging kent een goede, eigen opleiding met muzieklessen en lessen Algemene Muzikale Vorming (AMV) op blokfluit voor jong en oud. Muziek luisteren en maken is namelijk erg leerzaam en goed voor de ontwikkeling.
De vereniging kent een Groot Orkest, een Jeugdorkest en blokfluitgroepen. De jeugdleden treden vandaag ook op, om 14.00 uur, in het Jeugdorkest Almelo, een speciaal voor vandaag gevormd orkest.
Het Groot Orkest is een krachtig orkest met een zeer veelzijdige bezetting. Jong en oud spelen samen de mooiste muziek. Muziek maken doe je omdat het leuk is! Vandaar dat het Orkest van Almelo onderstaande nummers ten gehore brengt. Voor ieder wat wils.
Gonna Fly Now
Fire
Sorry
El Cordobes
Supertramp
Rolling in the Deep
Music
Music of James Bond
Adventures of the Beaumé

Bron: persbericht Orkest van Almelo