Maestro-concert door Excelsior Papendrecht

Toegevoegd op: 09 mei 2018
Maestro-concert door Excelsior Papendrecht

In navolging van het succesvolle tv-programma ‘Maestro’, waarin bekende Nederlanders de uitdaging aan gaan om zich in een aantal weken te ontwikkelen tot orkestdirigent, presenteert Excelsior het Papendrechtse Maestro-concert in Theater De Willem op 26 mei 2018.

Leon van Dalen (Prins Florisschool en VV Drechtstreek), Kitty van Veen (Dansstudio Bounce), Bjorn van Dijl (Horeca-ondernemer), Margré van Wijngaarden (Stichting Dorpsbehoud) en Bertjan Scheepbouwer (PKC) zullen het dirigeerstokje overnemen van dirigent Ruud Welle en ervaren hoe het is om een orkest zoals Excelsior Papendrecht te leiden. Voor het publiek een uitgelezen mogelijkheid om deze leidende Papendrechters een toporkest zoals Excelsior te zien dirigeren, waarbij zij de strijd met elkaar aangaan om de titel in de wacht te slepen.

Deze vijf Maestro’s bestijgen de bok en trakteren u tesamen met het orkest van Excelsior Papendrecht op een uniek en avondvullend programma! Wie wordt dé Maestro van Papendrecht? Kaartjes a Euro 12,50 zijn verkrijgbaar via Theater De Willem in Papendrecht.

Wie wordt dé Maestro van Papendrecht?
26 mei 2018, 20.15 uur
Entree Euro 12,50 p.p.

Bron: persbericht Excelsior Papendrecht