ViJoS sluit succesvol jubileumseizoen af met kijk-, luister- en eetfestijn

Toegevoegd op: 15 mei 2018
ViJoS sluit succesvol jubileumseizoen af met kijk-, luister- en eetfestijn

De Bussumse muziekvereniging ViJoS maakt zich op voor de grootse afsluiting van het jubileumseizoen. De spectaculaire taptoe ter ere van het 60-jarige jubileum van ViJoS vindt plaats op zaterdag 2 juni bij voetbalclub SDO in Bussum. ViJoS verrast menig liefhebber met een geheel vernieuwde taptoe. en is daarom ook een ware aanrader voor mensen die minder bekend zijn met soortgelijke muziekevenementen.

Show- & Marchingband ViJoS en Jong ViJoS vieren hun jubileum al sinds november 2017 op gepaste wijze met onder andere de lancering van de nieuwe naam (voorheen Drum- & Showband ViJoS), een jubileumfeest in november, een geslaagd jubileumconcert in Spant afgelopen maart en de oprichting van ViJoS Plus. In de tussentijd zijn de voorbereidingen voor de spetterende afsluiting in juni al vele maanden in volle gang.

Jubileumtaptoe: kijk-, luister- en eetfestijn
ViJoS geeft een unieke draai aan een taptoe zoals men deze gewend is. Deze jubileumtaptoe is namelijk in de vorm van een eet-, kijk- en luisterfestijn. Onder het genot van een hapje en een drankje kan men genieten van de optredens van verschillende showkorpsen. Deze bijzondere insteek zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer. Dit is precies waar ViJoS voor staat en dus is deze taptoe ook erg leuk voor mensen die nog niet zo bekend zijn met korpsmuziek.
De jubileumtaptoe is gratis toegankelijk maar ViJoS heeft desalniettemin flink geïnvesteerd in een mooi evenement met topkorpsen uit heel Nederland. Onder anderen Advendo Sneek, Juliana Amersfoort (wereldkampioenen WMC 2018) en verschillende jeugdkorpsen betreden het taptoeterrein bij SDO tijdens deze jubileumfestiviteit.
De taptoe is voor jong én oud zeker de moeite waard om te bezoeken.

Optimaal genieten
Het SDO-terrein is ideaal voor dit kijk-, luister- en eetfestijn van ViJoS. De optredens kunnen bekeken worden vanaf de zittribune, de gezellige statribune en lekker aan een biertafel langs het veld. Advendo en Jong Advendo uit Sneek, Show- & Marchingband Juliana en Jong Juliana uit Amersfoort, Show- & Marchingband VIOS uit Mijdrecht en natuurlijk Show- & Marchingband ViJoS en Jong ViJoS zelf treden op vanaf 17.00 uur. Het voorprogramma wordt verzorgd door muziekvrienden van ViJoS; Dweilorkest De Wallenkraaiers Bij de foodcorner kunnen de bezoekers genieten van onder andere een broodje gyros van Zorba de Griek, oliebollen van Bakkerij van Breemen en een broodje hamburger van Scharrelslagerij Welling. ViJoS organiseert hiermee dus een volledig evenement waar het publiek optimaal kan genieten.

Jubileumtaptoe ViJoS: kijk-, luister- en eetfestijn
Zaterdag 2 juni 17.00 uur
Voetbalclub SDO

www.vijos.nl
www.facebook.com/showmarchingbandvijos

Bron: persbericht ViJos

Foto: Frank Ermers