Fanfare Venlo presenteert ‘Fanfare World Tour!’

Toegevoegd op: 29 mei 2018

Op zaterdag 2 juni vindt in theater de Maaspoort het jaarlijkse Promsconcert van Koninklijke Muziekvereniging Fanfare Venlo plaats, getiteld: Fanfare World Tour! Het orkest zal de bezoekers meenemen op een muzikale reis rond de wereld en in de voetsporen treden van de beroemde reiziger Phileas Fogg, naar het klassieke verhaal Reis om de wereld in 80 dagen van Jules Verne. Speciaal voor de gelegenheid werkt het Venlose muziekgezelschap samen met diverse artiesten. Van dans tot zang.

Naast de muzikale samenwerking tussen de artiesten en het korps, zal Fanfare Venlo diverse muziekstukken ten gehore brengen afkomstig uit diverse delen en landen van de wereld. Onder leiding van dirigent Ron Daelemans zal ongetwijfeld een sfeervolle avond worden gecreëerd. Het belooft dit jaar dan ook weer een bijzondere editie van het Promsconcert te worden.

Het Promsconcert van Fanfare Venlo vindt plaats op zaterdag 2 juni, 20.00 uur in de Frans Boermanszaal van theater De Maaspoort. Toegangskaarten zijn voor 7,50 euro te reserveren via info@fanfarevenlo.nl of verkrijgbaar aan de deur.

Bron: persbericht Fanfare Venlo