MV St. Hubertus presenteert: The Voice of Hegga: The Battles!

Toegevoegd op: 30 mei 2018
MV St. Hubertus presenteert: The Voice of Hegga: The Battles!

Bij het jaarlijkse Talentenspektakel van Muziekvereniging St. Hubertus, waar leerlingen de kans krijgen om op podium te laten horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd, wordt dit jaar flink uitgepakt. Dit jaar wordt het thema: The Voice of Hegga: The Battles.

Kinderen van groep 4 en 5 van basisschool Onder de Linde, leerlingen van MOS (Muziek op School) en leerlingen van de muziekopleiding van MV St. Hubertus zijn opgedeeld in bands waarmee ze samen, speciaal gearrangeerde popnummers instuderen. Hierbij kregen ze enkele workshops van ervaringsdeskundigen uit eigen dorp, speciaal gericht op het samenspelen in het band en het optreden op een podium. Op zondag 3 juni strijden de kersverse bands 'W8', 'Vet Steeren' en 'Eyes of Black' in Zaal Debije in Hegelsom tegen elkaar bij The Voice of Hegga: The Battles!

Geheel in de stijl van The Voice of Hegga, zijn er verder optredens van jeugdfanfare St. Hubertus en niemand minder dan Nienke Wijnhoven, de Horster finaliste van The Voice of Holland. The Battles vinden plaats op zondag 3 juni 2018 vanaf 14.30 uur bij Zaal Debije, Hegelsom. De entree is gratis.

Bron: persbericht St. Hubertus