Concert muziekvereniging Winnubst en Amsterdam Staff Songsters

Toegevoegd op: 01 juni 2018
Concert muziekvereniging Winnubst en Amsterdam Staff Songsters

Op zaterdag 9 juni geven het harmonieorkest van Winnubst en de Amsterdam Staff Songsters van het Leger des Heils een gezamenlijk optreden in de Vredeskerk in Den Helder. De Amsterdam Staff Songsters is het nationale koor van het Leger des Heils, samengesteld uit heilssoldaten uit heel Nederland. Eén keer per maand trekt het koor een weekend het land in om naast concerten en diensten ook optredens te verzorgen in tehuizen, opvangcentra, gevangenissen etc. Het repertoire is zeer afwisselend van moderne gospel tot klassieke koormuziek, maar met de altijd terugkerende boodschap dat God ieder mens liefheeft en dat wie in Hem gelooft het eeuwige leven ontvangt!

Muziekvereniging Winnubst, bestaande uit het harmonieorkest, klein harmonieorkest, bigband ‘Frankie Goes To...!’ en multiblaaskapel de Knorhanen, is een begrip in Den Helder en omstreken. Het harmonieorkest, onder leiding van dirigent Bert Willemsen, bestaat uit zo’n 45 orkestleden. Zij treden op tijdens diverse festiviteiten, zoals Sail, ‘in gedachten bij’ in het Oleahof en tijdens het najaarsconcert in ’t zaaltje van het KIM. In mei gaven zij hun promsconcert in theater de Kampanje. Dit jaar met een gastoptreden van Berget Lewis. Het optreden werd enthousiast ontvangen door een breed gevarieerd publiek.
De Amsterdam Staff Songsters en Winnubst zullen beiden hun eigen repertoire ten gehore brengen deze avond. Ook zullen zij gezamenlijk een nummer doen. Het belooft een bijzonder mooie samenwerking te worden met mooie muziek en warme woorden.

Het concert wordt gehouden in de Vredekerk, Torplaan 26 1785 BA in Den Helder. De deuren gaan om 18.45 uur open en het concert start om 19.30 uur. Kaartprijs bedraagt € 5,-- per persoon en dit is inclusief een consumptie. Kaarten kunt u vooraf kopen bij muziekvereniging Winnubst tijdens hun repetitie op maandagavond van 19.30 – 22.00 uur, telefonisch via 06-22052200 of op de avond zelf aan de deur.

Bron: persbericht muziekvereniging Winnubst