Gezamenlijk concert Opleidingsorkest de Bazuin en Opstaporkest Aurora

Toegevoegd op: 16 juni 2018

Wat is er leuker dan muziek maken? Samen muziek maken! Dat laten de twee jeugdorkesten van de Bazuin en Aurora horen op zaterdag 23 juni. Iedereen is welkom om 19:30 uur in het Muziekcentrum van Aurora, De Woerd 3A in Driebergen.

Het opleidingsorkest van de Bazuin uit Utrecht en het Opstaporkest van Aurora uit Driebergen zullen ’s middags al samenkomen. Er wordt dan gezamenlijk gerepeteerd aan de verschillende muziekstukken. Maar natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid. Er worden verschillende spelletjes gedaan en er wordt gezamenlijk gegeten. De dag wordt afgesloten met het concert.

Het opleidingsorkest van Harmonie de Bazuin uit Utrecht staat onder leiding van Joost Visser. Bij dit orkest spelen leerlingen op verschillende blaasinstrumenten en slagwerk. Het orkest geeft verschillende concerten en heeft ook leuke uitstapjes, zoals elk jaar een concert in de Efteling.

Het opstaporkest van Harmonie Aurora uit Driebergen bestaat uit leerlingen die nog niet zo lang spelen en waarbij leeftijd geen rol speelt! De aandacht ligt op het leren samenspelen, luisteren naar elkaar en goed kijken naar de dirigent. Het opstaporkest staat onder leiding van Hans Boom.