Concert op het Plein

Toegevoegd op: 19 juni 2018

Met de muzikale klanken van Muziekvereniging Wilhelmina wordt op zaterdagavond 30 juni het startsein gegeven voor een zomer vol activiteiten op en rondom het plein bij zorginstelling De Buitensluis van Alerimus in Numansdorp.

In navolging van de succesvolle samenwerking tussen Alerimus, PLUS en Wilhelmina in 2016 is ook voor dit jaar een leuk en gezellig muzikaal programma samengesteld.

Zowel het orkest onder leiding van Martijn Krijnen als de slagwerkers onder leiding van Jan Schipper zullen afwisselend zomerse klanken laten horen.

De speciale gasten van die avond zijn de BB Queenies.
Een bluesband met een eigen geluid, een vrouwelijke touch en een vette knipoog naar jazz. Blues met humor en passie, blues op pumps, muziek en muzikantes met een ‘bite’.

De presentatie is in handen van Silvia Robbemont.
Silvia is zeker geen onbekende in de samenwerking met Wilhelmina. Zo heeft zij als veelzijdig en enthousiaste zangeres ruim 10 jaar geleden al op het podium gestaan met het orkest en stond zij in februari van dit jaar nog “op de planken” tijdens het concert van de slagwerkers.
Silvia studeerde aan het Brabants Conservatorium muziektheater.
Haar liefde en passie voor theater is dan ook terug te vinden in de flair en betrokkenheid waarmee ze haar werk doet, want naast presenteren zal Silvia ook nog een aantal nummers samen met het orkest zingen.

De avond begint om 19:30 uur en belooft zomers gezellig te worden, dus breng uw klapstoel mee en we hopen u te zien op het Rehobothplein bij De Buitensluis.

Bron: persbericht Wilhelmina Numansdorp