MegaConcert Gramsbergen, een ware muziek belevenis

Toegevoegd op: 21 juni 2018
MegaConcert Gramsbergen, een ware muziek belevenis

Het MegaConcert is een muzikaal onderdeel van de feestweek in Gramsbergen. Ook dit jaar zal het MegaConcert plaatsvinden, op zaterdag 25 augustus om 20.00 uur, in de sporthal van Gramsbergen. Voorafgaand van het concert zal er een repetitie plaatsvinden van 17.30 uur tot 19.30 uur.

Er wordt geprobeerd zo veel mogelijk muzikanten bij elkaar te brengen. Ieder jaar weer kan het MegaConcert zich verheugen op een groot aantal enthousiaste muziekliefhebbers die naar Gramsbergen komen om deel te nemen aan deze muzikale avond. Deze muzikanten komen niet
alleen uit eigen regio, maar ook van ver buiten de provinciegrenzen melden zij zich aan: van Friesland
tot Noord-Brabant. Sinds 2017 wordt het MegaConcert door zowel Soli Deo Gloria Ane, als Crescendo Gramsbergen georganiseerd. Het MegaConcert staat dan ook om het jaar onder leiding van een andere dirigent. Dit jaar staat het MegaConcert onder leiding van Egbert Stroeve.
Tijdens het MegaConcert zullen er bekende nummers voorbijkomen als: “Racoon medley”, “Carnaval de Paris” en “Walking on sunshine”. Ook spelen er tijdens deze avond een aantal gitaristen van Erik van ’t Holt mee, en zal Gerwin Groote de avond presenteren en een musicalnummer meezingen.
Het MegaConcert is toegankelijk voor iedereen. Beschik jij over een instrument die je in een brassband, harmonie- of fanfareorkest ziet en speel je op A-niveau of hoger? Meld je dan nu aan via onze site: www.megaconcert.nl.

Bron: persbericht megaconcert Gramsbergen