The Young Ones met Spaans orkest

Toegevoegd op: 23 juni 2018

Hu2 Jazz ConneXion Concert in Hulst. Aanstaande zondag is het zo ver! In een prachtige stadstuin in Hulst wordt een spectaculair podium opgebouwd en gaan The Young Ones samen met het Spaanse orkest Proyecto Jazz for Kids een concert verzorgen.

Samen met gastsolist Yoran Aarssen spelen ze ondermeer nummers van Tower of Power, Quincy Jones en Oasis. . Proyecto Jazz for Kids neemt bovendien een tweetal super zangeressen mee naar Hulst. De samenstelling van de muzikanten wisselt steeds: van Bigband tot combo, een Girl-Power-Big-Band, tot een finale met alle muzikanten op- en rond het podium. Het belooft een spetterend afwisselend concert te worden op een unieke locatie in Hulst. Daarnaast wordt perfect weer voorspeld, dus zorg dat u dit evenement niet mist! Stel je voor: een rustige zondag, heerlijk in het zonnetje, in een schitterende tuin met uitzicht op het Streekmuseum en Basiliek….en dan luisteren naar geweldige muziek!

Kaarten zijn te koop via de website van The Young Ones: www.the-young-ones.com (7,50 EUR) of aan de ingang van de tuin (10,- EUR)

Bron: persbericht The Young Ones