Picknickconcert Wilhelmina op de Gelderse toren

Toegevoegd op: 23 juni 2018
Picknickconcert Wilhelmina op de Gelderse toren

Met de Gelderse Toren en haar landerijen als achtergrond laat muziekvereniging Wilhelmina uit Spankeren horen dat het volop zomer is. De vereniging nodigt bezoekers uit om zondag 1 juli een picknickmand te vullen en in de tuin van de Gelderse Toren het picknickkleed uit slaan (of op de aanwezige stoelen te gaan zitten) en te genieten van de muziek en de prachtige Gelderse toren en de landerijen. Geen picknickmand? Geen probleem, de vrijwilligers van de muziekvereniging verkopen heerlijke uitsmijters.

Het Opstaporkest, het Opleidingsorkest en het Fanfareorkest zorgen vanaf 13.00 uur voor een stroom aan gezellige zomerse muziek met bekende nummers. Dirigent Christian Ansink heeft de muzikale leiding en verteld het een en ander over de muziekstukken.
Het evenement is weersafhankelijk, maar de zon laat zich ongetwijfeld zien en dan is een fietstocht naar de Gelderse Toren natuurlijk extra genieten!
Rij met de fiets of met de auto de imposante oprijlaan van de Gelderse toren op en kom genieten van dit unieke evenement.
Het concert wordt gehouden op zondag 1 juli en begint om 13:00 uur.
De locatie is De Gelderse Toren, Zutphensestraatweg 8 te Spankeren.
De entree is gratis.

Meer informatie over Muziekvereniging Wilhelmina vindt u op Facebook of www.wilhelmina-spankeren.nl.
Uiteraard kunt u de vereniging bereiken op email: info@wilhelmina-spankeren.nl

Bron: persbericht Wilhelmina Spankeren