Uniek samenwerkingsproject: Fanfar Partout!

Toegevoegd op: 29 juni 2018

Hoe klinkt het als een oer-Hollandse fanfare samenspeelt met muzikanten die via azc’s in Nederland zijn gekomen? We nodigen je van harte uit om dit te komen ervaren op zondag 8 juli om 20:00 uur in de grote zaal van Paradiso, tijdens onze voorpresentatie van een uniek samenwerkingsproject: Fanfar Partout!

Na de zomervakantie willen wij: Orchestre Partout (muzikanten uit azc’s), fanfare St.Caecilia Heemskerk en professionele musici van The Paradiso Orchestra, starten met een bijzondere samenwerking. In een reeks muzikale ontmoetingen werken we toe naar de tiende editie van Paradiso’s only Kerstmatinee.

Ons doel is op 2e kerstdag een prachtig concert te geven en onze muzikale passie te delen op het mooiste podium van de wereld. De klank van deze uiteenlopende werelden als metafoor voor de veelkleurigheid in de samenleving.

Wij zijn ongelooflijk benieuwd hoe de muziek van de traditionele fanfare gaat veranderen door de exotische klanken van de ud, de duduk en andere instrumenten van Orchestre Partout.

Op zondag 8 juli geven we een voorproefje van het concert op 2ekerstdag. We stellen ons aan je voor en vertellen over ons experiment en plannen. Daarnaast willen wij heel graag samen met jou onderzoeken hoe zo’n project ook op andere plekken in Nederland te realiseren is.

Let op: voor dit event zijn slechts 150 kaarten beschikbaar. Meld je aan door een mail te sturen naar orkestinfo.stcaecilia@gmail.com en laat ons daarin weten of je een gast mee wilt nemen.

Bron: persbericht St Caecilia Heemskerk)