Feestelijke start 30ste editie Robeco SummerNights

Toegevoegd op: 30 juni 2018
Feestelijke start 30ste editie Robeco SummerNights

Morgen, zaterdag 30 juni, gaat de 30ste editie van de Robeco SummerNights van start. Vanwege het jubileum is de opening van de zomerprogrammering van Het Koninklijk Concertgebouw extra feestelijk. Met een zomers getint concert van Laura Mvula en Gretchen Parlato, en de expositie van het werk van negen jonge kunstenaars die elk hun creatieve visie tonen op klassieke muziek. De expositie is het resultaat van de samenwerking tussen MOAM, het multidisciplinaire platform voor jong creatief talent, en Het Concertgebouw. Tot en met 31 augustus staan er meer dan tachtig concerten in allerlei muziekgenres op het programma. Zo zijn er tributes aan onder meer Elvis Presley en Aretha Franklin, is er Star Wars - Live in Concert* en is pianist Ronald Brautigam voor het 30ste jaar van de partij.

Kaarten voor de Robeco SummerNights zijn via robecosummernights.nl, telefonisch of aan de kassa van Het Concertgebouw te koop.

Over de Robeco SummerNights
De Robeco SummerNights komen voort uit een unieke samenwerking tussen Robeco en Het Koninklijk Concertgebouw. Allebei kennen we een rijke geschiedenis vol vernieuwing met passie voor kwaliteit en oog voor onze basis. Ieder op zijn eigen terrein. Met de Robeco SummerNights willen we muzikale traditie op innovatieve wijze voor iedereen toegankelijk maken. Met een van klassiek tot modern, van akoestisch tot elektrisch behoren de Robeco SummerNights al 30 jaar tot de best bezochte festivals van Nederland. Robeco is trotse sponsor van de Robeco SummerNights.
robecosummernights.nl facebook.com/Concertgebouw

Foto: Zoe McConnell

Bron: persbericht Robeco SummerNights