Hegga Symphonica Kick-off

Toegevoegd op: 04 juli 2018
Hegga Symphonica Kick-off

Afgelopen vrijdag luidde Muziekvereniging St. Hubertus op het Wilhelminaplein de zomer in met de kick-off voor Hegga Symphonica, het muzikale evenement in de Manege Wieneshof in Hegelsom in het weekend van 5-6-7 oktober. Mede door het mooie zomerweer zaten de terrassen bomvol. Het publiek werd getrakteerd op een concert van de jeugdfanfare dat werd vervolgd door het 'grote' orkest. Geheel in de stijl van Hegga Symphonica bestond het repertoire uit spetterende, lichte muziek.

MV St. Hubertus organiseerde in 2014 ook al een editie van Hegga Symphonica, toen in de kermistent bij OJC Phoenix. Het concert werd toen een groot succes en was volledig uitverkocht. Dit jaar pakt MV St. Hubertus het nog groter aan met een heel weekend vol activiteiten in de Manege Wieneshof te Hegelsom. Het daadwerkelijke concert zal plaatsvinden op vrijdag 5 oktober. Hierbij wordt het fanfare-orkest aangevuld met een professioneel combo, Vocal Group Happy Sound, zangers Lennart Huijs en Marloes Nogarede en meerdere special acts. Het concert zal worden gepresenteerd door Rob Zanders en Janneke Saris.

Als onderdeel van de Kick-off voor Hegga Symphonica werden er vrijdag middels een prijsvraag al twee vrijkaarten verloot onder het publiek. Meer informatie over Hegga Symphonica en kaartverkoop vindt men op www.heggasymphonica.nl.

Foto: Yentle Fotografie

Bron: persbericht Hegga Symphonica