Fanfaar en de Staar in Schimmert

Toegevoegd op: 05 september 2018

Unieke muzikale ontmoeting tussen de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar en Fanfare St Caecilia uit Schimmert
Een concert van niveau, op het plateau van Schimmert, dat is wat u te wachten staat op zaterdag 6 oktober 2018. Fanfare St Caecilia uit Schimmert geeft samen met de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar een uniek concert in de Sint Remigiuskerk te Schimmert; het concert begint om 20:00 uur.

Beide verenigingen kunnen bouwen op een rijke historie van meer dan 300 jaar muzikaliteit die nu bijeengebracht wordt. De Fanfare bestaat bijna 175 jaar en de Mastreechter Staar heeft er al 135 muzikale jaren op zitten. Vorig jaar speelde Fanfare St Caecilia nog 95,8 punten bij elkaar in de concertdivisie op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade en veroverde daarmee de derde plaats. De Mastreechter Staar is reeds lang een begrip in binnen- en buitenland.

Samen brengen ze een concert vol contrasten, Fanfare en zang. Apart van elkaar, samen en van klassiek tot meer modern. Het belooft een afwisselend en verrassend programma te worden.
Topmuzikanten van de Fanfare voeren samen met de Mastreechter Staar en haar solisten combinaties op die het beste van twee muzikale werelden laten horen.
Als solisten treden deze avond voor u op: Eline Meijs (sopraan), Bèr Schellings (bas/bariton) en Fabio Verga (tenor).
De bezielende leiding is in handen van dirigent Frenk Rouschop van Fanfare St Caecilia en Frederik Verhooghe van de Staar. Pianovirtuoos Michiel Ballhaus zorgt voor de begeleiding.

Kaarten à € 15,- zijn te verkrijgen via kaarten@Fanfareschimmert.nl en vanaf begin september bij Bloemenzaak Manjefiek en Soons DoeHetZelf aan de Hoofdstraat in Schimmert. Of op 6 oktober aan de deur van de kerk. Kaarten voor kinderen tot en met 12 jaar kosten € 5,-.

Het programma is om ca. 22.30 uur afgelopen.

Kijk binnenkort op www.fanfareschimmert.nl en op www.mastreechterstaar.nl of op de facebookpagina’s van beide verenigingen voor het volledige programma.