Primeur voor Concordia

Toegevoegd op: 18 september 2018
Primeur voor Concordia

Op 4 maart 2017 behaalde CMV Concordia 87.50 punten tijdens het concertconcours van de OMF in de Lawei te Drachten. Dit was naast een 1e prijs met promotie tevens de hoogste ranking in de 5e divisie sectie fanfares.
In opdracht van de KNMO en RIC is er een compositie geschreven door componist Arend Gerds voor fanfares in de 5e divisie.
Het verzoek van beide organisaties is dat dit werk door de vereniging die het hoogst aantal punten heeft behaald, in de 5e divisie van fanfare tijdens het concertconcours 2017 wordt uitgevoerd.

Op maandag 17 september werd de partituur van deze nieuwe compositie, wat de naam Secrets of the Infinite Voice draagt, overhandigd door de heren Johan Jansen en Pieter Peters namens de KNMO. Ook de componist van het werk, de heer Arend Gerds, was hierbij aanwezig.

De uitvoering van deze nieuwe compositie staat gepland op zondag 4 november 2018 om 15.30 uur in MFA de Bouwen, tijdens het jaarlijkse najaarsconcert. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van CMV Concordia: www.concordia-drachten.nl.