KRPH en Re-flax samen in muziekspektakel Autumn Proms

Toegevoegd op: 18 oktober 2018
KRPH en Re-flax samen in muziekspektakel Autumn Proms

De Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH) en Vocal Popgroup Re-Flax uit Hendrik-Ido-Ambacht maken zich op voor twee theatershows in Schouwburg Kunstmin in Dordrecht. Met 140 muzikanten op het podium en een mooie muziekmix van klassiek, pop, rock en romantics belooft Autumn Proms een waar muziekspektakel te worden.

Sinds de zomer van 2017 zijn de voorbereidingen voor het promsconcert aan de gang. De repetities zijn gevuld met de muziek van onder andere Aerosmith, Santana, John Miles, Queen en Within Temptation. Ook het openingskoor uit de ‘Carmina Burana’ van Carl Orff en ‘Adiemus’ van de Karl Jenkins staan op de lessenaar van de 60 muzikanten.
Tijdens het concert stappen zowel het 80-koppige popkoor als de muzikanten van de KRPH uit hun comfortzone. Voor het koor - één van de beste popkoren van ons land - is het voor het eerst dat zij zich laten begeleiden door een groot (blaas)orkest. De KRPH werkt op haar beurt voor het eerst samen met een popkoor. Dirigent Ton van Grevenbroek maakte zelf alle arrangementen van het gezamenlijke repertoire: een hele klus met een prachtig resultaat. Het koor onder leiding van Jeffrey van der Vegt beweegt en swingt, maar ook de orkestleden blijven niet op hun plaats zitten. Dit zal ook zeker gelden voor het publiek!
Zin om dit unieke muziekspektakel bij te wonen? De show ‘Autumn Proms’ wordt twee keer gespeeld. Het matinee begint om 14:00 uur en de avondvoorstelling om 19:30 uur. De kaartverkoop is in volle gang. Kaarten kosten € 15 en kunnen worden besteld bij Schouwburg Kunstmin per telefoon (078-6397979) of via www.kunstmin.nl .
‘Autumn Proms’ door Re-Flax en KRPH in Kunstmin
Wanneer: Zondag 18 november, 14:00 (matinee) en 19:30 uur (avondvoorstelling)
Waar: Schouwburg Kunstmin, Sint Jorisweg 76, 3311 PL Dordrecht
Toegang: Kaarten kosten € 15, kunnen besteld worden via deze link (matinee) en deze link (avondvoorstelling) of per telefoon 078- 6397979

W: www.krph.nl. Volg de KRPH ook op Facebook, Twitter en Instagram (KRPHnl)
Note: Re-Flax en de KRPH repeteren in de komende weken een aantal keren samen.
Gezamenlijke repetities staan gepland op, 18 oktober (Rotterdam), 8 november (Hendrik-Ido-Ambacht) en 15 november (Rotterdam)

Mocht u een repetitie willen bezoeken, neem dan contact op met het secretariaat via secretaris@krph.nl of 06 – 83 26 90 25 (bereikbaar na 18:00)