Fort Fairytale en Winnubst Wondere Wereld

Toegevoegd op: 18 oktober 2018
Fort Fairytale en Winnubst Wondere Wereld

Sprookjes komen op zaterdag 8 december opnieuw tot leven in Fort Kijkduin welke weer sfeervol wordt omgetoverd voor Fort Fairytale en Winnubst Wondere Wereld. De derde editie van dit veelbesproken festijn, wordt wederom een ware beleving. Een mix van oude en nieuwe sprookjes vormt het toneel voor Fort Fairytale. Wat dacht je van Sjakie en de chocoladefabriek en Belle en het Beest. En wie kent haar niet, het sterkste meisje van de hele wereld; Pipi Langkous. Zouden Elsa en Olaf ook aanwezig zijn?

In samenwerking met bakkerij Dunselman komt het verhaal van Sjakie en de chocoladefabriek echt tot leven. Met ingang van 15 september kun je in hun winkels namelijk chocoladerepen kopen. En je raadt het al, zit er in jouw chocoladereep een gouden wikkel, dan win jij 2 exclusieve kaarten voor Fort Fairytale!

Ook kan jong en oud weer genieten van de muzikaliteit van het KHO van muziekvereniging Winnubst. Het klein harmonieorkest brengt een gevarieerd programma ten gehore. Wat dacht je van de Indische waterlelies, Pirates of the Caribbean en Ratatouille. Tijdens het concert hoor je ook de prachtige stemmen van Annabel van de Westelaken, Lynn Kramer, Karen Klopstra en Marit Tesselaar.

Voor de liefhebbers is er genoeg ruimte om te dansen en uiteraard zijn de zitzakken ook weer aanwezig. Dit jaar zijn er eveneens twee edities, namelijk een ochtend- en middagprogramma.
Ochtendprogramma:                             Middagprogramma:
Zaal open: 10.00 uur                            14.00 uur
Concert KHO: 10.30 uur                        14.30 uur
Sprookjesroute: 11.15 uur                     15.15 uur
Einde: 13.00 uur                                   17.00 uur

Naast alle sprookjes en het concert is het ook mogelijk om tegen een kleine vergoeding te gaan knutselen of een mini workshop te volgen. En er zijn een aantal kraampjes aanwezig. Tevens is de bar open en kun je voor een gering bedrag een broodje kopen. De prijs van een toegangskaart bedraagt 8 euro en kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang. Ook is het mogelijk een gezinskaart te kopen, voor 27,50 euro heb je toegang voor 2 kinderen t/m 12 jaar en 2 volwassenen. Kaarten kunnen online gekocht worden via de website van Fort Kijkduin: www.fortkijkduin.nl Kom ook naar Fort Fairytale en Winnubst Wondere Wereld. Een unieke samenwerking tussen Figurantengroep OuderwetZ, Fort Kijkduin, Sikina Evenementen en Organisatie, Straalman Theater en Muziekvereniging Winnubst.