Harmonie de Bazuin geeft een boekenconcert

Toegevoegd op: 18 oktober 2018

Boeken verworden tot prachtige muziek. Zaterdag 3 november geeft Harmonie de Bazuin hun jaarlijkse najaarsconcert. De hele avond staat in het thema van boeken. U bent van harte welkom om te komen genieten van een avondvullend programma. Het concert begint om 20:00 uur en vindt plaats in de Dominicuskerk, Palestrinastraat 1, Utrecht. Entreekaarten kosten 7 euro en zijn te bestellen via www.bazuinutrecht.nl en te koop aan de deur.

Het thema boeken zal tijdens het hele concert te merken zijn. Het symfonische gedicht Finlandia van de componist Jean Sibelius zal ten gehore worden gebracht worden. Ook zullen muziekstukken geïnspireerd op de boeken Ivanhoe, Nostradamus en de Hobbit de revue passeren. Het concert zal worden gedirigeerd door Joost Visser en de verschillende muziekstukken zullen op originele en literaire wijze worden aangekondigd. Kortom, het belooft een bijzondere avond te worden.

De Utrechtse Muziekvereniging de Bazuin is de oudste harmonievereniging in de stad Utrecht en telt momenteel ongeveer 100 leden. De Bazuin werd op 20 mei 1920 opgericht. Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de concerten op www.bazuinutrecht.nl