De Goede Hoop viert 125-jarg jubileum

Toegevoegd op: 19 oktober 2018
De Goede Hoop viert 125-jarg jubileum

De beste ideeën ontstaan in de kroeg. In het jaar 1893 was dit niet anders en hebben een aantal Eerselnaren (toen nog fanfare) De Goede Hoop opgericht. En nu viert de Eerselse muziekvereniging alweer haar 125-jarig bestaan. Na o.a. optredens op Play festival, een flashmob op de Eerselse markt en de verkoop van jubileumbier De Goede Hop, bereikt het jubileumjaar een hoogtepunt tijdens de "Tussen Goede Hoop en Vrees"-concerten op 3 en 4 november a.s. De herkenning zal groot zijn bij het horen van diverse spannende muziekstukken uit films en series. Denk hierbij aan The Godfather, Pirates of the Caribbean en Mission: Impossible.

Heel Eersel en omstreken is uitgenodigd om aan te schuiven bij misschien wel de grootste barbecue van Eersel op zondag 4 november vanaf 15.00u. Kaarten inclusief barbecue exclusief drank zijn te bestellen via degoedehoop125jaar@gmail.com of www.muzenval.nl (vanaf 12 jaar 15 euro, 4-12 jaar 5 euro, tot 4 jaar gratis). Afgelopen week hebben we onze oud-leden benaderd om bij dit barbecueconcert aanwezig te zijn, zodat we er meteen een grote reünie van kunnen maken. Vieren jullie allemaal dit feestje met De Goede Hoop mee?

Het dinerconcert op 3 november heeft nog plaatsen beschikbaar voor diegenen die graag een volledig verzorgde avond uit willen beleven. Tijdens deze avond vol smaak en vermaak zal de muziek van De Goede Hoop aangevuld worden met geweldig theater van toneelvereniging 't Abele Spel. Daarnaast genieten de gasten van culinaire hoogstandjes inclusief wijnarrangement of andersoortige dranken. Inloop 19.00u, aanvang 19.30u en tot 00.30u zal het je aan niets ontbreken. Kaarten (95 euro all inclusive) kun je reserveren via degoedehoop125jaar@gmail.com.

fotograaf: Loes van Sambeeck