Arjen Wassink debuteert bij Patrimonium

Toegevoegd op: 23 oktober 2018

Harmonie Patrimonium Groningen houdt zaterdag 3 november (20.00 uur) in de Columnakerk, Paulus Potterstraat 2 te Groningen het najaarsconcert. Het is het eerste grote optreden van de harmonie onder leiding van de nieuwe dirigent Arjen Wassink.

Dit jaar zal het programma verzorgd worden door zowel het orkest, als het Gemengd DamesKoor. Het belooft een prachtig concert te worden. Het orkest speelt een veelbelovend concertprogramma met o.a. Valerius Variations en prachtige filmmuziek van Indiana Jones en Out of Africa.

Het Gemengd Dames koor zal ook een prachtig eigen programma laten horen.
Het koor, opgericht in 1988, bestaat uit een hechte groep van 20 eigenzinnige vrouwen.
Vanaf november 2017 staat het koor onder leiding van Marion Kroeze. Voor het repertoire gebruikt het koor de slogan 'van madrigaal tot musical'. Samen met de Harmonie worden o.a. I will follow Him en Gabriellas Sang uitgevoerd. Voor het koor een nieuwe ervaring en een mooie uitdaging, waar zij allen erg naar uitkijken. En wij als orkest natuurlijk ook!

De grande finale van het concert zal bestaan uit een gezamenlijk uitgevoerd werk. Hoe dit zal klinken weten we natuurlijk nog niet, maar we verwachten een bijzonder mooi resultaat. Kom daarom naar ons luisteren op zaterdag 3 november vanaf 20.00 uur in de Columnakerk.