Euterpe met Moonlight Bigband en Andrew Sisters

Toegevoegd op: 29 oktober 2018
Euterpe met Moonlight Bigband en Andrew Sisters

Zaterdag 3 november 2018 geeft Harmonie Euterpe Emmen met de Moonlight bigband en de Andrews Sisters een uniek concert. In de Dagblad van het Noorden zaal van het Atlas theater te Emmen komen diverse muziek stijlen voorbij. Euterpe laat zelfs al iets horen van haar nieuwe project “Zoo Mooi”!

Euterpe speelt een aantal nummers in het thema “Kings and Queens” met als hoogte punt, het mooie “Adios Nonino” met als solist Marc Bruinewold op accordion.
Verder speelt Marc het stuk Paris Montmartre in de sfeer van rode wijn en een frans kaasje.
Tijdens deze avond zullen we ook al iets laten horen van ons project “Zoo Mooi”, een muziekale ode aan Aleid Rensen. Meer informatie op www.zoo-mooi.nl Tickets €15,- en te koop via info@harmonieeuterpe.nl

Moonlight bigband.
Moonlight Big Band brengt met drie zangeressen een muzikaal eerbetoon aan The Andrews Sisters, die een onuitwisbaar stempel hebben gedrukt op de muziek uit de jaren ‘40 en ‘50 en in het bijzonder tijdens de Tweede Wereldoorlog. Samen met haar eigen Andrews Sisters Sophie Kuipers, Nienke Wessels en Annemiek Maathuis geeft Moonlight Big Band een doorlopende show met als titel “Andrews Sisters by Moonlight”. Er worden bijzondere stukken ten gehore gebracht waaronder de hit “Bei mir bist du Schoen”.

Martijn Veenstra
Zowel Harmonie Euterpe als de Moonlight Bigband staan onder leiding van Martijn Veenstra. Martijn dirigeert bijna 1,5 jaar in Emmen. Ook hij heeft herinneringen aan Emmen en wel aan het Noorder dierenpark. Het nieuwe project Zoo Mooi! komt ook mede uit zijn hand. Tijdens en na het concert zal hij u de laatste nieuwtjes van dit project vertellen.

Zoo Mooi!
Op 23, 24 en 25 mei 2019 spelen wij onze muziekproductie Zoo Mooi! live in de Oude Dierentuin. Precies op de locatie waar vroeger de Nijlpaarden gracieus door het water bewogen, tegenover de plek waar de stekelvarkens liepen en de flamingo’s sierlijk in het waterstonden alsof we in Florida op vakantie waren. Op deze plek bouwen een podium voor ons orkest en een tribune voor 800 man publiek. Drie avonden aaneen krijgt u de kans om samen met ons het verhaal van de Oude Dierentuin te herbeleven.
————–
www.harmonieeuterpe.nl