Najaarsconcert CMV Oranje Grootegast in nieuwe MFA

Toegevoegd op: 04 november 2018
Najaarsconcert CMV Oranje Grootegast in nieuwe MFA

Met de titel Europees Kampioen op zak, behaald tijdens de Rasteder Musiktage (juli 2018), kon CMV Oranje Grootegast vol goede moed in september beginnen aan het nieuwe seizoen. Zij bereiden zich voor op hun Najaarsconcert op 17 november. Dit zal voor het eerst gehouden worden in het nieuwe MFA van Grootegast, Provincialeweg 141 te Doezum. Dit is vanaf 12 november tevens het nieuwe repetitiegebouw van de club!

Oranje speelt onder leiding van interim-dirigent Jaap Musschenga een mooi en afwisselend programma. Op het programma staat onder andere ‘A Movement for Rosa’ van componist Mark Camphouse. Het stuk vertelt het verhaal over de anti-apartheidsactiviste Rosa Parks. Ook zal het A-orkest een vrolijke en gezellige Nederlandsche Medley ten gehore brengen. Hierin zult u bekende Nederlandse liedjes kunnen herkennen. Naast het A-orkest laat ook de jeugd van het B- en C-orkest zich horen, onder leiding van Geertje Mars en Dineke van der Ploeg.

Het belooft al met al een vrolijke en spetterende avond te worden!
U bent van harte welkom dit concert bij te wonen. Aanvang 20.00 uur. Als u uw navigatie instelt, gebruikt u dan Provincialeweg 143 te Doezum.

Na het concert zal de nieuwe dirigent, Pieter Bosma, het stokje overnemen en starten met de voorbereidingen voor de kerstperiode en de deelname aan het Voorjaarsconcours in de Hanzehof te Zutphen op 16 maart 2019.