Uitslagen Majorette wedstrijd en Vrij Podium

Uitslagen Majorette wedstrijd en Vrij Podium
Zondag 10 juni hield de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen in sporthal De Körref te Meijel de majorettewedstrijd en vrijpodium. In de voormiddag waren er de optredens voor solisten, duo’s, ensembles en teams, uitkomende in KNMO- en/of NTSB-onderdelen.Na de middagpauze de optredens voor de Sterparade en de Technische Programma’s van jeugd niveau 1 tot en met junior/senior niveau 4.

Lees verder ...

Impact Cadets Kampioen, Impact RA haalt Finals CGN Championships

Impact Cadets Kampioen, Impact RA haalt Finals CGN Championships

Gisteren zijn de Impact Cadets met hun show De weg naar Fame kampioen van Nederland geworden tijdens de CGN Championships 2018 te Eindhoven. Het verschil met de nummer 2 was miniem, maar zij waren goed genoeg om met de beker en kampioensvlag terug naar Sneek te reizen.

Lees verder ...

'Twirlsters The Yellow Rainbows Nederlands Kampioen!'

Zaterdag 10 maart was het een spannende dag voor de twirlsters van The Yellow Rainbows. Na een jaar lang keihard trainen mochten zij zich van hun beste kant laten zien op het NK Showtwirl in Almere. Hier streden zij voor een ticket voor de Europese Kampioenschappen Majorette! Precies een jaar geleden zijn zij een samenwerking aangegaan met de vereniging Desiree N.N.O. uit Katwijk op het onderdeel Paradecorps.

Lees verder ...

Eerste prijs voor Impact cadets!!

Eerste prijs voor Impact cadets!!

Zaterdag 10 maart was de laatste reguliere wedstrijd van het Winterguard seizoen van 2018. De wedstrijd hierna, in Eindhoven is de Championships waarin beslist wordt wie op welke plaats eindigt. Afgelopen zaterdag was een lange en drukke dag in de sporthal aan het kalverdijkje. Impact cadets mochten 's morgens hun show laten zien. Ze deden supergoed hun best en genoten er van. Dat was te zien in hun performance en de jury beloonde dit dan ook met de eerste plaats!

Lees verder ...

Goede prestatie Impact Colorguard

Goede prestatie Impact Colorguard

Afgelopen zaterdag 10 februari heeft Impact Colorguard weer een goede prestatie behaald in Wijchen tijdens hun derde wedstrijd van CGN (Color Guard Nederland). De leden van Impact Cadets behaalde met hun show “de weg naar fame” een 2e plaats met 76,07 punten. De Regional A class met hun show “Oceans” werden door de jury gewaardeerd met 73,77 punten wat een 6e plaats opleverde.

Lees verder ...

Topprestatie van Impact Cadets op tweede contest!

Topprestatie van Impact Cadets op tweede contest!

Waren de resultaten vorige week in Drachten al mooi, afgelopen zaterdag was de jury nog guller met de punten voor Impact Colorguard uit Sneek. De jongste groep, Impact Cadets, haalde zelfs een eerste plaats! Ze kregen 72,95 punten van de jury en waren daarmee de beste in hun class! De dames van Impact RA voerde hun show “Oceans” deze keer zo goed uit dat het beloond werd met 73,09 punten. Zij werden hiermee vierde. Nu gaan ze weer een paar weken trainen om op de volgende contest nóg beter te zijn.

Lees verder ...

Jong Euphonia scoort goed op eerste contest!

Jong Euphonia scoort goed op eerste contest!

Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd van het winterguardseizoen van CGN (Colorguard Nederland) In Drachten liet Jong Euphonia aan de jury en het publiek hun show Rockabilly zien. Door het enthousiasme van de leden en het aanstekelijke muziekje kregen ze de hele zaal mee en de handjes op elkaar. De show werd door d ejury gewaardeerd met 69,2 punten wat ze een 5e plaats in de ompetietie oplevert. Om deze mooie score te verbeteren wordt er alweer hard getraind voor de volgende wedstrijd waar zij aan mee doen. Dit zal zijn op 10 maart in Leeuwarden.

Lees verder ...

The Yellow Rainbows winnen zilver op NK

Zaterdag 13 januari was het voor de twirlsters van The Yellow Rainbows, onderdeel van CMV Harpe Davids, weer een spannende dag! Zij mochten zich van hun beste kant laten zien op het Nederlands Kampioenschap Twirlen.Zij streden tegen de beste twisters uit heel het land! Het Ensemble B bestaande uit Lisa, Julia, Fleur, Merel en Romee is tweede geworden. Zij brachten daardoor een mooie beker en zilveren medaille mee naar Schiedam! Het was tevens ook hetlaatste optreden van dit ensemble en daarmee een hele mooie afsluiting van hun samenwerking!Het Smallteam behaalde met hun Nelson Mandela show een hele mooie 6e plaats in de Senior Kampioensklasse!

Lees verder ...

Een goed begin van het winterguard seizoen voor Impact Sneek

Een goed begin van het winterguard seizoen voor Impact Sneek

Het CGN Winterguard seizoen is zaterdag 13 januari weer begonnen in Drachten. Impact Colorguard Sneek doet hier dit jaar aan mee met 2 units in de cadet-class en Regional A.

Lees verder ...

Advendo Colorguard teams lekker op stoom in Drachten

Advendo Colorguard teams lekker op stoom in Drachten

Drachten was het afgelopen zaterdag het centrum van muziek & dans in Nederland. Sportcentrum de Splitting was de locatie van de eerste CGN contest van 2018. De drie Advendo colorguard teams, ondersteund door de vele meegereisde supporters, konden na hun succesvolle try out in Sneek eindelijk hun shows tonen in een competitieve omgeving met deelnemende teams uit geheel Nederland.

Lees verder ...