Opgave nieuwsbericht

Vermelding van nieuwsberichten, uitslagen, oproep/inschrijving voor deelname aan projecten, concoursen, festivals, cursussen, play-ins en masterclasses, verslagen, benoemingen, jubilarissen, onderscheidingen, concertreizen etc.

Plaatsing als tekstbericht is gratis voor leden van de KNMO en Belgische verenigingen.

1. Omschrijving

Algemene gegevens en opgave tekst

2. Plaatsing foto/videotrailer

Gratis plaatsing foto op nieuwsapp, website en (afhankelijk van de beschikbare ruimte) in digitale krant of videotrailer op nieuwsapp en website.

Lever bij voorkeur een afbeelding in landscape-oriëntatie aan.
Foto dient vrij van rechten beschikbaar te worden gesteld. In het tekstbericht kan de eventuele bronvermelding worden opgegeven.

3. Plaatsing poster

Bij oproepen voor deelname aan projecten, concoursen, festivals, cursussen, play-ins, masterclasses etc, bieden we u de mogelijkheid om uw tekstbericht te ondersteunen met het plaatsen van een eventposter, flyer of affiche in de digitale krant. Aan deze afbeelding wordt een hotspot toegevoegd: door hierop te klikken worden lezers doorgelinkt naar een door u aan te geven website (voor meer informatie, opgave of kaartverkoop).

De kosten bedragen: voor 1 week: 12 euro (exclusief BTW); voor 2 weken: 21 euro (exclusief BTW); voor 3 weken: 30 euro (exclusief BTW).

Ja, ik wil graag onze poster, flyer of affiche plaatsen
Factuurgegevens
Ik betaal direct via iDeal Betalen via iDeal
Stuur een factuur naar bovenstaand e-mailadres

4. Uw gegevens

Voor vragen over dit bericht kan de redactie contact opnemen met