35 jaar Lois Lane: nu samen met uw orkest

35 jaar Lois Lane: nu samen met uw orkest

Geïnspireerd door hun idolen Aretha Franklin en The Supremes ontwikkelen zij een heerlijk soulvol stemgeluid. In het kader van de succesvolle Marlboro-Flashbacktour creëren de dames een fraaie alom gerespecteerde serie ABBA-optredens. Met dank aan o.a. Prince en Andy Wright (o.a. Massive Attack, Nathalie Imbruglia, Simply Red en de Eurythmics) ontstaat bovendien een heerlijke internationale pop-disco sound die ook terug te horen is op de diverse albums, de veel gedraaide singles en tijdens de liveoptredens in het land.

Geen wonder dat de charmante dames nog steeds veelgevraagd zijn. Monique en Suzanne hebben altijd gekozen voor muziek die recht uit hun hart komt. Dat is de reden dat ze nog steeds vol meedoen in de Nederlandse live-scene.
Wij mogen met recht ontzettend trots zijn op Lois Lane, deze band met internationale allure, bestaande uit de zusjes Klemann, die - as we speak - al ruim 35 jaar een bijzondere plaats inneemt binnen het Nederlandse popcircuit.
In 1985 zag men de groep voor het eerst met de beide zusjes Monique en Suzanne Klemann samen, toen zij in de finale stonden van de Grote Prijs van Nederland. Oorspronkelijk zat Monique in de groep tezamen met een andere zangeres. Toen die laatste het bijltje erbij neergooide bracht Suzanne redding en sindsdien zijn de zusjes tot op de dag van vandaag de spil van de band blijven vormen.
Lois Lane boeken?

Lois Lane is tijdens dit jubileumjaar uiteraard te boeken! Hun discografie is zo gevarieerd dat Lois Lane in combinatie met uw harmonieorkest fantastisch tot haar recht komt. Zij zijn als gastartiest te boeken via Hafaproducties. Uiteraard verzorgt Hafaproducties ook de passende orkestarrangementen.
Repertoire: eigen repertoire/ ABBA/ Motown/ Disco of een combinatie.

KLIK HIER voor meer informatie.

Gepubliceerd: 15 JAN 2020 - 20:22