48 accommodaties geschikt voor grotere groepen

48 accommodaties geschikt voor grotere groepen

(Advertorial)

Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig (muziek) kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat naast de muzikale ontwikkeling een kamp ook sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp.

48 accommodaties voor grotere groepen
We proberen dit te ondersteunen door basic, maar moderne, accommodaties met lekker veel buitenruimte aan te bieden. Onze gebouwen zijn dus eenvoudig ingericht maar wel met goede bedden en sanitair, steigerhouten tafels en leuke gekleurde stoelen. Een klassiek kampgebouw maar dan met een moderne uitstraling.

Jaarlijks 100 muziekgroepen
Vooral in de maanden september en oktober zien we veel muziekverenigingen, koren en orkesten bij ons in de gebouwen. In de verschillende slaapzalen oefenen de verschillende delen van het orkest of het koor waarna in de grote recreatiezaal iedereen bij elkaar komt om gezamenlijk te spelen. Voor een echt unieke setting zijn er ook groepsaccommodaties met een eigen openluchttheater die door de groepen gratis gebruikt kan worden.

Voor meer informatie over onze gebouwen en onze stichting kan gekeken worden op www.groepsgebouw.nl maar we helpen ook graag mee om de juiste accommodatie voor jullie groep te vinden via telefoonnummer 0577 411 556 of info@paasheuvelgroep.nl

Gepubliceerd: 11 APR 2019 - 09:48
Laatste update: 11 JAN 2021 - 12:51