Boek Esther Pierweijer voor uw harmonieorkest

Boek Esther Pierweijer voor uw harmonieorkest

Esther is met recht een multitalent op muzikaal gebied. Ze is zowel in Nederland als in het buitenland een veelgevraagde recitalist. Haar repertoire en uitvoeringen zijn zeer veelzijdig. Het bevat zeer vroege componisten en componisten uit de late 20e eeuw. Daarnaast was zij onlangs uitvoerig op tv te bewonderen als hoofd vocal coach van de nieuwe RTL4-programma’s ‘The Talent Project’ en ‘All Together Now’.

Deze Nederlandse mezzosopraan treedt regelmatig op als soliste in concerten, oratoria en kamermuziek met gerenommeerde Nederlandse orkesten en ensembles zoals het Nederlands Symfonisch Orkest, Het Orkest van het Oosten, het Metropole Orkest, New Amsterdam Orchestra en was ook gastsolist bij de Hong Kong Philharmonic Orkest. Ze zong in verschillende opera's en operettes, zoals Carmen (in concert) Porgy en Bess (in concert), Orfeo en Euridice, Suor Angelica en werkte met dirigenten zoals Jaap van Zweden, Kenneth Montgomery, Alexander Vakoulsky, Nicolai Alexeev en Jiggs Whigham.

Esther studeerde met onderscheiding af aan het Conservatorium van Muziek in Enschede, Rotterdam (Nederland) en Keulen (Duitsland) met een bachelor- en een masterdiploma. Ze werd gecoacht door Anne Haenen en de beroemde mezzosopraan Jard van Nes. Momenteel wordt zij gecoacht door Sasja Hunnego en Matthias Goerne.

Ze won prijzen tijdens verschillende competities, waaronder een eerste prijs bij de wedstrijd voor jonge Nederlandse muziektalenten, Euregion Vocalists Competition en een tweede prijs bij de wedstrijd voor moderne muziek in Weimar, Duitsland.

In 2011 beloonde de Nederlandse Wagner-vereniging haar met het Wagner Stipendium dat haar een speciale gast maakte op het Bayreuth-festival in Duitsland. Van daaruit voerde ze met haar pianist het hele oeuvre van Wagner, Mahler en Strauss (a.o.) door heel Nederland.

Esther Pierweijer boeken voor uw harmonieorkest? Maak ook van uw HaFaBra concert een muzikaal door Esther Pierweijer als gastartiest te boeken via Hafaproducties. Uiteraard verzorgt Hafaproducties ook de passende orkestarrangementen. Haar repertoire varieert van opera naar musical, van klassiek naar pop, the sky is the limit.
Informeer nu naar de mogelijkheden: hafaproducties.nl en arrangeren.com

Foto credits: Esther Pierweijer

 

Gepubliceerd: 05 JUL 2019 - 21:02
Laatste update: 31 DEC 2019 - 16:02