Boek Loïs Lane voor uw harmonieorkest

Boek Loïs Lane voor uw harmonieorkest

We mogen trots zijn op Loïs Lane, de band bestaande uit de zusjes Klemann, die al zolang een bijzondere plaats inneemt binnen het Nederlandse popcircuit. Monique en Suzanne hebben altijd gekozen voor muziek die recht uit hun hart komt. Dat is de reden dat ze nog steeds vol meedoen in de Nederlandse live-scene.

Geïnspireerd door hun idolen Aretha Franklin en The Supremes ontwikkelen zij een heerlijk soulvol stemgeluid. In het kader van de succesvolle Marlboro-Flashbacktour creëren de dames een fraaie alom gerespecteerde serie ABBA-optredens.
Met dank aan o.a. Prince en Andy Wright (o.a. Massive Attack, Nathalie Imbruglia, Simply Red en de Eurythmics) ontstaat bovendien een heerlijke internationale pop-disco sound die ook terug te horen is op de diverse albums, de veel gedraaide singles en tijdens de liveoptredens in het land.
Geen wonder dat de charmante dames nog steeds veelgevraagd zijn.

Loïs Lane boeken?
Wilt u Loïs Lane boeken voor uw harmonieorkest? Hun discografie is zo gevarieerd dat Lois Lane in combinatie met uw harmonieorkest fantastisch tot haar recht komt! Loïs Lane is als gastartiest te boeken via Hafaproducties. Uiteraard verzorgt Hafaproducties ook de passende orkestarrangementen.

Repertoire: eigen repertoire/ ABBA/ Motown/ Disco of een combinatie.

Foto credits: Marcel van der Vlugt

Gepubliceerd: 05 JUL 2019 - 22:20
Laatste update: 31 DEC 2019 - 16:02