Danny de Munk als trekpleister op uw concert!

Danny de Munk als trekpleister op uw concert!

Op twaalfjarige leeftijd maakte Danny de Munk zijn filmdebuut als Ciske de Rat in de gelijknamige speelfilm. De titelsong Ik voel me zo verdomd alleen werd een nummer 1-hit in Nederland! Daarna nam hij een LP op, waarvan het nummer Mijn Stad eveneens in de hitparades belandde.
In 1986 speelde Danny de rol van Barend in Op hoop van Zegen. Vrienden voor het Leven, de titelsong van de bekende Nederlandse comedyserie zong hij in 1991 en werd een groot succes!

Een grote omslag in de carrière van Danny kwam met zijn rol in de musical Les Miserables. Danny speelde Marius zo overtuigend, dat die rol het begin was van een nieuwe carrière als musicalacteur! Hij speelde vervolgens 12 hoofdrollen in diverse Nederlandse producties, waaronder De Jantjes, Elisabeth, Titanic, The Lion King en uiteraard Ciske de Rat. Ook blijft hij een graag geziene gast tijdens de jaarlijks terugkerende Holland Zingt Hazes concerten. Vlak na de concerten in 2018 bracht hij samen met Silver Metz de single Toe Nou Kom Weer Thuis uit, wat hij ook in 1985 zong samen met André Hazes!

Danny treedt graag op met blaasorkesten!
Louis Neefs Producties heeft arrangementen geschreven voor de liedjes van Danny’s album “Hart en ziel”. Daarnaast hebben wij voor hem meer passend repertoire voor orkesten van verschillende bezettingen!

Voor meer info: KLIK HIER 

Persfoto ©Roy Beusker

 

Gepubliceerd: 05 DEC 2019 - 13:51
Laatste update: 16 SEP 2021 - 12:45