Je hafabra-concert wordt een hillbillyfestijn met Haystax

Je neemt zes plattelanders - geboren en getogen tussen de koeien - en laat ze hun gang gaan met alle fantastische liedjes die ooit aan het zwarte vinyl zijn toevertrouwd, je kickstart de violist en laat de gitaren rinkelen, een hooiwagen vol gein erbij en een paar biertjes, en de Haystax zijn het resultaat….

Al heel wat artiesten hebben volkomen ten onrechte een plek in de geschiedenis van de moderne muziek geclaimd. Velen van hen baseren daarbij hun verworven faam op wat het publiek ervaart als de originele versies van bekende hits.
Laat ons echter uw ogen openen en verklaren hoe het in elkaar steekt: er zijn geen hits uit de laatste pak 'm beet vijftig jaar die echte, originele versies zijn tenzij het hillbilly versies zijn!

En dat is nou precies waar Haystax over gaat - het publiek kennis laten maken met fantastische, originele liedjes op de manier waarop ze gespeeld moeten worden: de hillbilly manier. Vergeet dus Elvis, Prince, ZZ Top of Stevie Wonder en luister naar de Haystax.

De Haystax hebben het podium al gedeeld met grootheden als The Three Degrees (die overigens ook op de Haystax CD Showdown in Motor City meedoen, net als Eddie Floyd) en The Supremes. Op onze CD “Gold” zijn zowel de Supremes als Tavares gaststerren.
Eindelijk de erkenning die ze verdienen!

De thuishaven is Enschede. Goed, wellicht niet de meest voor de hand liggende plek om een van de meest invloedrijke bands van de laatste decennia het licht te doen zien, maar het is wel de thuisstad van de heren, en daar zijn ze trots op. Nou ja, een klein beetje dan.

Boek Haystax ook voor uw orkest!
Maak ook van uw HaFaBra concert een waar hillbilly festijn door de Haystax als gastartiesten te boeken via Hafaproducties. Uiteraard verzorgt Hafaproducties ook de passende orkestarrangementen incl. arrangementen op maat!

Meer informatie: hafaproducties.nl en arrangeren.com

 

Gepubliceerd: 29 AUG 2019 - 12:53
Laatste update: 31 DEC 2019 - 16:00