JT Music: stabiele partner voor retailers

JT Music: stabiele partner voor retailers

(advertorial)

JT Music is een van de meest toonaangevende exclusieve importeurs/distributeurs voor blaasinstrumenten en accessoires in Europa. Door de jarenlange ervaring en expertise voert JT Music voor veel van de leidinggevende merken de exclusieve distributie. Het is deze diversiteit binnen het portfolio die JT Music tot een stabiele business partner voor retailers maakt. JT Music is groothandel en levert als zodanig ook alléén maar rechtstreeks aan de erkende vakhandel.

De toepassing van de nieuwste technologische ontwikkelingen helpen bij een goed georganiseerd voorraadbeheer en tijdige leveringen aan de winkeliers. Als bedrijf hecht JT Music veel waarde aan langdurige betrokkenheid en wederzijdse samenwerking met zowel dealers als fabrikanten als musici. Goede kans dat veel van de spullen die u in uw orkest gebruikt, uiteindelijk afkomstig zijn van JT Music.

Daarnaast ondersteunt het bedrijf de “markt” met gerichte marketingactiviteiten. Over de hele linie streeft men ernaar de dealers te ondersteunen middels uitgebreide productkennis en support, kennis die uiteindelijk ook weer bij de eindgebruiker terecht komt.

Informatie: https://www.jtmusic.shop/nl

Gepubliceerd: 22 JUN 2020 - 12:27
Laatste update: 11 JAN 2021 - 12:49