Kimberly Maasdamme als gastsoliste op je concert

Na haar deelname aan TVOH en Ladies of Soul, haar tv-presence in de Toyota tv-commercial en haar rol als gastartieste tijdens de ‘Waylon in Concert’ avonden in Ahoy is Kimberly is in razendsnel tempo een gevestigde naam geworden in de muziekindustrie. Ook internationaal is Kimberly niet onopgemerkt gebleven. De komende tijd gaan we nog veel horen van deze waanzinnige zangeres!

Als kind was Kimberly al bezeten van muziek. Bij iedere mogelijke gelegenheid stond zij bij familiefeestjes zonder schaamte en angst de liedjes te zingen van haar grote idool en voorbeeld Whitney Houston. Op haar 16 jaar kon het dan ook niet uitblijven, Kimberly start op het conservatorium Artez in Enschede.
Tijdens haar studietijd kwam zij in aanraking met muzikale leeftijdsgenoten en schitterde ze snel bij haar eerste band, en niet zomaar een band…: “The Young Beethoven”.
Door haar professionele aanpak wordt ze al snel opgemerkt en geboekt door diverse agency in binnen- en buitenland. Een droom komt uit.

Na lang aarzelen besloot Kimberly om aan het populaire programma TVOHdeel te nemen. En met succes. Het Nederlands publiek, maar ook de jury, is en blijft razend enthousiast en overtuigd van haar kunnen; Ali werd instant verliefd en Waylon ontfermd zich over haar veelzijdige talent. Ze bereikt de halve finales en veroverde de jury en heel Nederland met haar cover van 'Earth Song' van Michael Jackson.

Volle agenda
Ondertussen zijn er vele aanvragen uit het land en is de agenda van Kimberly zich aan het vullen met optredens.

Repertoire
Van heerlijk dansbaar repertoire tot schitterende ballads.

Kimberly boeken
Betover uw publiek door Kimberly met haar prachtige zangstem te boeken als gastsoliste op uw hafabra concert via Hafaproducties. Uiteraard verzorgt Hafaproducties ook de passende orkestarrangementen.

 

Gepubliceerd: 06 SEP 2019 - 19:25
Laatste update: 31 DEC 2019 - 16:00