Musicalster René van Kooten als gastartiest op je hafabra-concert

Louis Neefs Producties presenteert opnieuw een rasartiest. Musicalster René van Kooten is bij Louis Neefs Producties te boeken voor concerten met blaasorkesten. 

René van Kooten komt uit Den Haag. Hij is musicalster, zanger en acteur. Eind januari ontving hij een Musical Award voor de beste mannelijke hoofdrol in Evita. Hij heeft ook rollen gehad in de musicals Aida en Beauty and the Beast, in de revival van Les Misérables en producties zoals Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? In 2016 trad hij op in het televisieprogramma Beste Zangers… Ook was René te zien in Goede Tijden Slechte Tijden en maakte hij veel indruk in de rol van Jezus in The Passion 2013. Onlangs is bekend geworden dat hij een hoofdrol krijgt in Titanic de Musical.

Kortom, een rasartiest en te boeken bij Louis Neefs Producties. Ervaringen van organisaties die met hem werkten: “De repetities met hem zijn erg prettig. Het is een stabiele persoon, waarop je kunt bouwen tijdens een live concert!”

Louis Neefs Producties heeft voor concerten met Ré van Kooten passende arrangementen en vanzelfsprekend een groeiend repertoire aan arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Informatie: KLIK HIER.

Gepubliceerd: 03 APR 2019 - 19:53
Laatste update: 16 SEP 2021 - 12:39