Musicalster Renée van Wegberg als gastsoliste op je concert

Musicalster Renée van Wegberg als gastsoliste op je concert

(advertorial)

Renée van Wegberg is zangeres en musicalactrice en geboren en getogen in Limburg. Zij is bekend geworden door haar finaleplek in de Soundmixshow met haar imitatie van Celine Dion.

Inmiddels kent iedereen haar van diverse bekende televisie- en theaterproducties. Zo vertolkte ze de rol van Liesbeth List in Liesbeth de Musical, waarmee ze Liesbeth zelf tot tranen wist te roeren. Renée kreeg vele lovende kritieken voor haar performance.

Ook is zij bekend van de theatersuccessen zoals Annie, Ozzy, Urinetown, Musicals in Ahoy, We Will Rock You, Joseph, De Man Die Het Wist, Tick Tick Boom, het Musical Awards Gala en haar rol van Elphaba, de groene heks in de hitmusical Wicked. Verder is zij te horen op de kinder-cd Superguppie Zingt en op de single Als je iets kan doen. Ook heeft ze meerdere trance-nummers ingezongen die op verzamel-cd’s te vinden zijn.

Ze treedt veel op met orkesten en bands. Ze was solist bij het 25-jarig jubileumconcert voor Koningin Beatrix op het Malieveld in Den Haag en ze toerde door China met het orkest Symphonic Impulse.

Renée is bij Louis Neefs Producties als zangeres te boeken. Ook een mooie samenwerking met bv. René van Kooten is mogelijk! Louis Neefs Producties heeft voor haar een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen beschikbaar.

Meer informatie: KLIK HIER

Foto: Mischa Muijlaert

Gepubliceerd: 06 MEI 2019 - 11:08
Laatste update: 16 SEP 2021 - 12:23