Nurlaila Karim (Tina Turner) te boeken als gastartiest

Nurlaila Karim, momenteel te bewonderen als Tina in de Tina Turner Musical is bij Louis Neefs Producties te boeken als gastartieste op concerten van harmonieën, fanfares en brassbands.

Nurlaila Karim, al jaren bekend in de musicalwereld, is nu in het Beatrix Theater in Utrecht te zien als Tina in de Tina Turner Musical en vorig jaar als Donna in Mamma Mia. Al in 2015 kwam een droom van Nurlaila uit toen zij met haar eigen show Fourtina, a tribute to te legend of rock Tina Turner, door het land toerde! Zij bezocht 48 theaters waar zij voor een groot muzikaal spektakel zorgde!De Dolf Brouwers Trofee ontving Nurlaila in 1998 voor het beste aanstormend Haagse talent! Ook werd zij in 1998 met het liedje Alsof je bij me bent tweede op het Nationaal Songfestival!

Nurlaila heeft diverse tv-commercials ingesproken en gezongen, o.a. voor Sky Radio en Q-music! Zij was de vaste stem van de Primera commercials. Samen met Stanley Burleson heeft Nurlaila de titelsong van de Lion King ingezongen.

Vanaf 2001 stortte Nurlaila zich een aantal seizoenen met hart en ziel op een aantal grote theaterprojecten. Zij won tijdens het Musical Award Gala 2001 de John Kraaijkamp Musical Award voor de Beste Vrouwelijke Hoofdrol in Rent!

Er volgden al snel spectaculaire concerten zoals Musicals in Ahoy 2004 en Musicals in Ahoy 2006! Ook verleende zij haar medewerking aan het spectaculaire theaterconcert De Munk Live van haar musicalcollega Danny de Munk!

Vanaf 2006 tot heden belandde zij in diverse bekende musicals o.a. in Miss Saigon, The Wiz, Fame, Rent, Les Misérables, Sister Act, The Bodyguard en On your Feet!

Nurlaila Karim is bij Louis Neefs Producties als zangeres te boeken! Zij kan o.a. solo en met Tribute to Tina Turner, samen met 2 danseressen worden geboekt!

Louis Neefs Producties beschikt voor haar over een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Voor meer informatie en video’s: KLIK HIER

Foto: Rosa Quist

Gepubliceerd: 06 MAA 2020 - 13:09
Laatste update: 16 SEP 2021 - 12:20