Rolf Sanchez te boeken voor concerten met blaasorkesten

Rolf Sanchez is op dit moment één van de deelnemers van de Beste Zangers waar hij o.a. de Spaanse versie zingt van All by Myself. Zijn indrukwekkende uithaal aan het eind van het liedje is inmiddels alom bekend.

In 2011 werd hij al bekend door zijn deelname aan de X-Factor. Hij werd 3e in het team van Gordon. Toch besloot hij terug te gaan naar de Dominicaanse Republiek. Hierdoor groeide zijn bekendheid enorm, zijn eerste single Ave Maria kwam wel uit in Nederland.

Rolf verhuisde in 2016 naar Miami, kreeg een platencontract bij Sony en kreeg een aanbod voor een carriëre in Amerika. Er volgden megahits, nummer 1 hits op de Amerikaanse Billboard Tropical Songs Chart. Het begon met Por Si No Te Vuelvo A Ver en vervolgens Que se Siente. Vas Estender kwam uit in januari 2017 en stond 12 weken in de Billboard charts.

Hierdoor belandde hij in de studio met bekende sterproducers die onder andere de hits van Pitbull, Marc Anthony en Prince Royce produceerden.
De zomerhit Despacito werd bekend over de hele wereld. In 2017 was hij te gast bij RTL Late Night waar hij als echte kenner uitlegde hoe reggaeton is opgebouwd.

Rolf is een Nederlandse zanger, zijn moeder is Dominicaans en zijn vader Nederlands. Hij houdt de band met Nederland kort, ook brengt hij ons graag de kneepjes van Latin bij.
Eind 2017 kwam de plaat Voy a Bailar uit met featurings van Boef en Ali B.
Dit jaar kwam in maart zijn nieuwe single El Universo uit.
En wie kent inmiddels Een Barkie niet?

Rolf is bij ons als zanger te boeken! Louis Neefs Producties heeft voor hem een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Meer informatie: HIER

 

Gepubliceerd: 03 OKT 2019 - 09:20
Laatste update: 16 SEP 2021 - 12:43