Samantha Steenwijk te boeken voor concerten met blaasorkesten

Samantha Steenwijk te boeken voor concerten met blaasorkesten

Samantha Steenwijk is op dit moment één van de deelnemers van de Beste Zangers en doet dit seizoen mee aan Dancing with the Stars!
Afgelopen zaterdag 31 augustus was zij de hoofdgast van de Beste Zangers, een fantastisch programma, een groot succes…! “Ik kon er eerlijk gezegd alleen maar van dromen om ooit een keer op dit plekje te mogen plaats nemen” aldus Samantha.
Na deze uitzending staat ze met 6 platen in de hitlijst!!!

Samantha Steenwijk werd na haar deelname in 2018 aan The Voice of Holland, waar ze de finale haalde, één van Nederlands bekendste zangeressen! Haar auditienummer “Ik leef mijn eigen leven” bereikte de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Haar eerste single “Mama” stond eind 2018 op de nummer 2 positie.

Maart 2019 werd de single, een duet met René Froger, “Liefde Voor Altijd” uitgebracht! Dit nummer werd gezongen tijdens de show van Froger in Carré.
Ook was zij te horen op grote evenementen zoals Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome, het Mega Piraten Festijn in het GelreDome en Go Apres Ski in Ahoy. In 2017 stond ze in een uitverkochte Johan Cruijf Arena bij de Toppers in Concert.

Samantha heeft een dijk van een stem, is heel spontaan en daardoor zeer geliefd bij de mensen.
Wilt u Samantha Steenwijk ook als trekpleister op uw concert, zij kan bij Louis Neefs Producties geboekt worden. Vanzelfsprekend hebben wij een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Meer informatie: KLIK HIER

Gepubliceerd: 02 SEP 2019 - 22:21
Laatste update: 16 SEP 2021 - 12:43