Showroom van Buffet Crampon in Amsterdam

Showroom van Buffet Crampon in Amsterdam

Na Parijs opent Buffet Crampon nu ook in Amsterdam een showroom. In de nieuwe ruimte kunnen muzikanten de volledige collectie instrumenten van de Buffet Crampon Group bekijken en testen. Ook kan er deskundig advies ingewonnen worden over de selectie van een nieuw instrument of accessoire.

In de showroom zijn ook dagevenementen die zich richten op een specifiek instrument, masterclasses van gerenommeerde Nederlandse en internationale solisten en concerten. luisteren of simpelweg deskundig advies inwinnen over de selectie van een nieuw instrument of accessoire.

De showroom is gevestigd aan de Van Baerlestraat 130 en kan vanaf begin september bezicht worden. De grote opening vindt plaats op 3 oktober 2019.

Buffet Crampon heeft voor Amsterdam gekozen omdat de stad niet alleen bekend staat als de kosmopolitische hoofdstad van Nederland, maar ook vanwege haar artistieke erfgoed en architectonische charme met haar vele pittoreske grachten. De stad is rijk aan muzikale activiteiten en de thuishaven van één van de beste orkesten ter wereld, het Koninklijk Concertgebouworkest, evenals het grootste en meest veelzijdige conservatorium van Nederland.

U wordt begroet door een jonge, Franse instrumentenmaker, Emilie Mijieux, opgeleid in onze eigen ateliers in Mantes-la-Ville, Frankrijk. Emilie zal verantwoordelijk zijn voor alle technische, artistieke en marketing activiteiten. Onze vertegenwoordiger van de regio, Jan Jansen, zal in de buurt zijn om haar te ondersteunen en haar in contact te brengen met de vele Nederlandse docenten en solisten. Om u te voorzien van hoogwaardige technische service voor koperblazers zijn we een samenwerking aangegaan met Roland de Wilde die regelmatig in de showroom aanwezig zal zijn.

Gepubliceerd: 26 JUL 2019 - 11:47
Laatste update: 11 JAN 2021 - 12:50