The Rosenbergs te boeken voor concerten met blaasorkesten

The Rosenbergs te boeken voor concerten met blaasorkesten

The Rosenbergs, de jonge tak van de bekende muzikale familie Rosenberg, zijn nu bij Louis Neefs Producties te boeken voor crossoverconcerten met harmonieën, fanfares en brassbands.

The Rosenbergs bestaan uit zanger en gitarist Johnny Rosenberg, sologitarist Mozes Rosenberg en contrabassist Sani van Mullem.

Johnny bereikte als zanger van The Rosenberg Trio het Nationale Songfestival en deed mee met The Voice of Holland, waarmee hij in 2010 grote landelijke bekendheid verkreeg. Al vroeg begon hij met gitaar spelen, hij werd bekend samen met Jimmy Rosenberg in de Gipsy Kids en Sinti waar zij mee in het voorprogramma van James Brown stonden. Ook werden ze veel gevraagd op Internationale festivals. Johnny’s solo van Michael Bublé brengt menigeen in vervoering.

Mozes Rosenberg, gitarist komt ook uit de Rosenberg familie. Hij kreeg al vroeg een masterclass van Joe Zawinul. Mozes speelde met het Rosenberg Trio en neemt nog regelmatig de solopartijen van zijn broer Stochelo over. Hij is een veelgevraagde gastmuzikant.

Sani van Mullem, bassist werd bekend in het theater met de Gipsy Boys en Jan Vayne. Hij liet zijn baspartijen al snel horen op een cd samen met Stochelo en Mozes Rosenberg. Dit resulteerde in een tour door Frankrijk met zeker 30 optredens.

The Rosenbergs brengen Gipsy swing á la Django Reinhardt.

The Rosenbergs, de jonge lichting van de Rosenberg familie, zijn bij Louis Neefs Producties te boeken. Wij hebben al jarenlang ervaring met de familie en hebben intensief samengewerkt in talloze theaterproducties.

Voor meer info: KLIK HIER

Gepubliceerd: 10 JAN 2020 - 09:32
Laatste update: 16 SEP 2021 - 12:45