Trijntje Oosterhuis gastartiest op uw hafabra-concert

(advertorial)

Amsterdam, 1994. Een nog onbekend bandje speelt in het clubcircuit, bestaande uit broer en zus en een handvol bevriende musici. Ze maken aanstekelijke popliedjes. Dat waren wij dus, zegt Trijntje over de begintijd van Total Touch, meteen ook de start van haar carrière.
Inmiddels is het 2019 en viert Trijnte dat ze maar liefst 25 jaar in het vak zit. Naast een uitverkocht Ziggo Dome en een clubtour in het najaar, komt ook haar nieuwe, Nederlandstalige album uit. Op dit album, geproduceerd door Jett Rebel, werkt ze onder meer samen met Alain Clark, Diggy Dex, Vieze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, Glen Faria en Linde Schöne.

Een combinatie va oude rotten in het vak en jong, nieuw talent.
26 april j.l. was Trijntje te bewonderen tijdens Royal Music Night in Deurne waar zij optrad als gastartiest van het KHD- orkest o.l.v. Martien Maas waar Trijntje nummers bracht als For once in my Life, Somebody else’s lover, See you as I do, Vlieg met me mee, De Zee, Something inside so Strong en Signed-Sealed-Delivered (zie video voor een kort verslag) Hafaproducties heeft zowel de arrangementen verzorgt- als het boeken van een van Nederlands meest getalenteerde zangeressen.

Maak ook van uw HaFaBra concert een waar muzikaal spektakel door Trijntje als gastartiest te boeken via Hafaproducties. Uiteraard verzorgt Hafaproducties ook de passende orkestarrangementen.

Meer informatie: www.hafaproducties.nl en www.arrangeren.com

 

Gepubliceerd: 10 MEI 2019 - 13:02
Laatste update: 31 DEC 2019 - 16:11