Trijntje Oosterhuis te boeken voor concerten met blaasorkesten

Trijntje Oosterhuis te boeken voor concerten met blaasorkesten

(Advertorial)

In de jaren negentig brak zij door samen met haar broer Tjeerd met Total Touch. In 2003 begon haar solocarriëre en kwam haar album uit met de single Free. Vervolgens werd een samenwerking met het Metropole Orkest een groot succes, platina! Concerten in de Heineken Music Hall, The Voice of Holland, It Takes 2, Ladies of Soul, het Eurovisie Songfestival en de Beste Zangers 2018, noem maar op! Bekende hits zoals De Zee, Vlieg met me mee en natuurlijk een Wereld zonder jou samen met Marco Borsato! Op 30 maart volgend jaar speelt Trijntje wederom met het Metropole Orkest in de Ziggo Dome!

Fantastisch nieuws: Louis Neefs Producties is erin geslaagd om Trijntje te contracteren om samen met amateurblaasorkesten concerten te geven. Voor de komende twee jaar is zij al voor drie concerten geboekt.

Wilt u Trijntje ook als trekpleister op uw concert, zij kan bij Louis Neefs Producties geboekt worden. Op dit moment wordt hard gewerkt aan passende orkestarrangementen.Op dit moment wordt hard gewerkt aan passende orkestarrangementen. Vanzelfsprekend heeft Louis Neefs Producties een groot repertoire aan arrangementen voor orkesten met verschillende bezettingen.

Meer informatie: zie de website: https://louisneefs.nl/_trijntje_oosterhuis/ en de Facebookpagina Louis Neefs Producties.

Persfoto, ©Carin Verbruggen, 2017

Gepubliceerd: 29 NOV 2018 - 19:17
Laatste update: 16 SEP 2021 - 12:21