Uw concert wordt een succes met Erica Yong

Uw concert wordt een succes met Erica Yong

(Advertorial)

U kent haar vast wel. Erica Yong is de zangeres van de tune van Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4. Maar ook gerenommeerde beroepsorkesten zoals de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso en de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht doen regelmatig een beroep op haar. Met Erica Yong haalt u een topzangeres voor uw concert in huis.

Erica Yong staat voor soul music, maar ze is een allround zangeres. Ze studeerde lichte muziek aan het conservatorium. Haar zangcarrière startte pas echt na een vertolking van Whitney Houston in de Soundmixshow. Ze kreeg een hoofdrol in de musical The Sound of Motown in Wenen. Vervolgens speelde ze in vele musicals en theatershows, zoals Queen in concert van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Erica Yong is de afgelopen jaren veel geboekt bij Louis Neefs Producties. Niet alleen haar zangkwaliteiten, maar ook haar enthousiasme maakt van elk concert een groot succes.
Erica Yong is bij Louis Neefs Producties als zangeres te boeken! Ze zingt popmuziek in het Nederlands en in het Engels. Louis Neefs Producties heeft voor haar een groot repertoire aan arrangementen beschikbaar voor orkesten van verschillende bezettingen.

Meer informatie: https://louisneefs.nl/ericayong en https://www.facebook.com/louisneefsproducties

Gepubliceerd: 28 DEC 2018 - 16:39
Laatste update: 31 DEC 2019 - 16:12