Voice-winnaar Dennis van Aarssen als trekpleister op jouw concert!

Een concert met Dennis van Aarssen met begeleiding door jouw eigen harmonie, fanfare of brassband. Dat kan nu! Louis Neefs Producties heeft voor de winnaar van The Voice of Holland 2019 een divers en groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Tijdens de 9e editie van The Voice leerde iedereen Dennis kennen. Hij wist zich met zijn warme stemgeluid te presenteren aan het grote publiek als een uitzonderlijk talent. Met zijn vertolkingen van Mr. Bojangles, That’s Life en Modern World wist hij de finale te winnen.

Inspiratiebronnen van Dennis zijn grootheden zoals Frank Sinatra, Jos Groban, Michael Bublé en Robbie Williams. Eind vorig jaar bracht Dennis zijn eerste album uit, Forever You. Hij werkte hiervoor samen met singer-songwriter Maria Christensen. Zij heeft ook samengewerkt met grote namen als o.a. Jennifer Lopez en Celine Dion. Ook de voormalig pianist van Frank Sinatra, Jeff Franzel heeft meegewerkt aan het album.

Doing Alright, de nieuwe single die Dennis heeft uitgebracht, staat ook op het album Forever You.

Voor zijn eerste theaterprogramma Start Spreading The News heeft Dennis gekozen voor de mooiste liedjes uit het Great American Songbook, bekende jazz standards en populaire songs van grote zangers en chansonniers zoals Charles Aznavour, Michael Bublé en Stromae. Hij zingt ook een aantal nieuwe nummers uit zijn eigen repertoire.

Tot het einde van dit jaar trekt Dennis met zijn theatershows Start Spreading The News (31 shows) door Nederland onder begeleiding van de BOSCO Bigband.

Vorig jaar november kwam een droom van Dennis uit. Hij stond oog in oog met Michael Bublé. Én hij nodigde Dennis uit om een nummer samen met hem te zingen. Dennis koos voor That’s Life.

Louis Neefs Producties heeft voor hem een divers en groot repertoire aan passende arrangementen voor begeleiding door orkesten in verschillende bezettingen.

Voor meer info en video’s: KLIK HIER

Gepubliceerd: 08 FEB 2020 - 09:45
Laatste update: 16 SEP 2021 - 12:19