Zangeres Jennie Lena als trekpleister op uw concert

Zangeres Jennie Lena is te boeken bij Louis Neefs Producties voor concerten met blaasorkesten.

In 2015 deed Jennie Lena mee aan The Voice of Holland. Hier aan meedoen was voor haar een manier om het grotere publiek te bereiken, wat haar uitstekend is gelukt! Jennie is opgegroeid in een muzikale familie waar vele muziekstijlen voorbij kwamen, waardoor zij ook vóór The Voice al een bekende zangeres was.
Door The Voice kreeg zij ook internationaal aandacht. Ze vertrok daarna naar New York en L.A. om diverse shows te geven, aan een nieuw album te werken en ze kreeg een uitnodiging om mee te doen op het SXSW festival in Austin in Texas.

In 2017 zat zij bij de Nederlandse vakjury op het Eurovisiesongfestival. In 2018 ging zij als achtergrondzangeres met Trijntje Oosterhuis mee naar Oostenrijk. Ook bij Anouk heeft Jennie gezongen als achtergrondzangeres, kortom zij is een rasartiest in hart en nieren, zij zingt vanuit haar hart en weet daarmee haar publiek te raken.
Vanaf 7 maart is Jennie Lena te horen bij het Noord Nederlands Orkest in een tour A symphonic tribute to Prince.

Wilt u Jennie Lena ook als trekpleister op uw concert, zij kan bij Louis Neefs Producties geboekt worden. Vanzelfsprekend hebben wij een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Voor meer informatie, foto’s en video’s: KLIK HIER of de facebookpagina: Louis Neefs / Louis Neefs Producties.

Gepubliceerd: 01 MAA 2019 - 10:30
Laatste update: 16 SEP 2021 - 12:22